Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nolibre

maanantai 15. heinäkuuta 2013

6 Kysymystä




1. Uskotko kohtaloon?
Haluan uskoa, että asiat menee siihen suuntaan niinkuin pitääkin. Luulen että kurjilla asioilla on tarkoitus opettaa ja vahvistaa meitä elämässä...kaikkeen ei vaikuttaa, mutta ihminen voi tehdä työtä sen eteen mihin voi.




2. Millä päiväsi alkaa?
Eka tunti menee yleesä niin, että laitan kahvin tippuun ja siirryn peilin eteen harjaan ja suoristaan hiukset (en yleesä tuu toimeen mun luonnonkiharoiden kanssa...), haen kahvia ja siinä kahvinjuonnin lomassa pukeudun, meikkaan ja pesen hampaat. Sitte jotain murkinaa nassuun, pakkaan laukun ja lähen jonneki suuntaan huiteleen, kouluun, töihin tai minne tahansa.



3. Mitä kieliä puhut?
Suomi, ruotsi, englanti, ranska...Tai no ruotsin ja ranskan suhteen on kyse enempiki ymmärtämisestä. 

4. Teetkö unelmatyötäsi?
Heeh, noh, olen kyllä viihtynyt hyvin jäätelökioskilla, homma on suhkot lepposta. Tää on kuiteki enempi väliaikane kesätyö.


5. Mitä nähtävyyttä suosittelisit kotipaikkakunnallesi saapuvalle turistille?
Särkänniemi särkäniemii..tietystii. Ja ihan vaan Tampereen keskustaa suosittelisin! Keskustoria sun muuta.



6. Mitä haluaisit seuraavan viiden vuoden sisällä saavuttaa?
Toivoisin että viiden vuoden kuluessa valmistuisin ammattiin ja löytäisin mielekkäitä töitä. Ois mahtia, kun viiden vuoden kuluttua oisin hyvässä ja kestävässä parisuhteessa. Nää mun haaveet taitaa olla just tälläsiä perusjuttuja! :) Tärkeintä on, että oon onnellinen mitä ikinä teenkään tai saavutan. Kai se onnellisuus on itsessään saavutus!




0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu