Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nolibre

perjantai 13. joulukuuta 2013

Millane se vuos 2013 olikaan?

Tammikuun
alun olin vielä Pohjois-Suomessa joululoman vietossa. Mun uusi vuosi vaihtui räkä poskella, kun sairastuin vuoden viimeisinä päivinä ihan hirveään flunssaan. Päätin kuitenkin lähteä uuden vuoden aattona kuskiksi porukoilleni, joten Ranuan kylän menot kutsui. Oli kyllä ihan kiva käydä moikkaan kavereita ja muitakin tuttuja. 
   Muutaman päivän päästä, kun olin jotenkin toipunut flunssasta, päätin hypätä Tampereen junaan. Mulla ei ole tammikuusta kummempia muistoja, kai se oli sitä opiskelijan perusarkea. Tammikuun lopulla tein kuitenkin yhden reissun Jyväskylään, missä en ollut käynyt pariin vuoteen ja taisi itseasiassa olla vasta elämäni toinen kerta, kun Jyviksessä käyn. 

Helmikuusta
ei taida olla myöskään hirveästi sanottavaa. 2 vuotta täyttyi Tampereella asumista. Ainakin kävin Dave Lindholmin keikalla Henry`s Pubissa, mitä fiilistelin ihan kympillä. "Pieni ja hento ote" oli ihan paras koko setistä!  

Maaliskuussa
opiskelin ahkerasti ja tein tenttejä. Suoritin mm. yhden sosiaalityön kurssin, joka käsitteli päihderiippuvuutta.  Huhtikuun
lopulla aloin odotella kesää jo ihan tosissaan, kun partsilla tarkeni t-paidalla. Opiskelurintamalla oli kevään kiireisintä aikaa; tenttejä ja pääsykokeisiin lukemista.
Toukokuussa
opiskelukiireestä huolimatta koitin nauttia orastavasta kesästä ja olinkin paljon pirteempi kuin alkuvuonna. Vappuna värjäsin hiukseni osittain pinkiksi ja vietin vappua kaupungin sykkeessä. 

Loppukuusta tuli kesän ekat helteet. Eräänä hellepäivänä loukkasin jalkani Sorsapuistossa, en ehtinyt kävellä kuin puiston laidalle, kun jollain ihmeellä paksu puutikku uppoutui n.3cm syvyydelle jalkapöytään. Siinä alko mennä tunto varpaista, joten säikähdin aika pahasti, joten oli pakko soittaa ambulanssi. Lääkäristä sain antibiootit ja jäykkäkouristusrokotteen.


Annalassa tuli lenkkeiltyä jonkinverranKesäkuussa
tein jäätelökioskilla töitä. Loppukuusta lähdin vihdoin Pohjois-Suomeen ja siellä tulikin vietettyä juhannus. Juhannus oli perinteinen ja ihan paras tälläkin kertaa; mökkeilyä sukulaisten ja kavereiden voimin, muuta en juhannukselta toivokaan. Siihen kunnon saunomiset, uimiset, grillailut ja sihijuomat, niin avot.


Käytiin myös Ranuan eläinpuistolla rundilla.


Vietin aikaa tätin murujen kans.


Kesäkuun viimeisinä päivinä olin takas Tampereella. Käytiin Hatanpään Arboretumissa. 


Ikeaan ilosena....


Heinäkuussa
en juonut siiderin siideriä, en käynyt paareissa tai terasseilla, vaan lenkkeilin ja uin paljon. Halusin pitää itsestä huolta. Keskityin ihan suosiolla muuhun; töihin ja muunlaiseen hauskanpitoon. Mulla oli muutoinkin ollut vaikeeta kesäkuun lopulta lähtien. Aloin suunnitella Lappiin lähtöä kuun lopussa, ja elokuun alussa jo olinkin pohjoisessa. Se olikin varmaan vuoden paras päätös!


Elokuu! <3
Vähän harmittaa, kun ei tullut otettua kameraa mukaan pohjoisen reissulle. Ainoat kuvat on jotain sumuisia mökkikuvia eräältä viikonlopulta! :D Kuitenkin, elokuun kolmas päivä olin jo pohjoisessa. Viikko oli ollut todella rankka. Pohjoisessa odotti kuitenkin legendaariset Ranuan hillamarkkinat, jonne suunnistimme! Otin pitkästä aikaa vähän drinkkiä ja meno oli mahtava. Tutustuin sinä yönä uuteen ihmiseen, jonka kanssa vietin miltei koko elokuuni. Viikon mittaisesta pohjoisen reissusta tulikin neljä viikkoa, kun en malttanut lähteä takaisin Etelä-Suomeen.


 Syyskuussa
oli palattava takaisin Tampereelle. Ensimmäinen syyskuun viikonloppu oli todella lämmin! Vaikka olikin haikeaa palata takaisin Etelä-Suomeen pitkän pohjoisen reissun jälkeen, niin olin täynnä uutta virtaa ja mulla oli todella hyvä fiilis onnistuneen reissun jälkeen.


Lokakuussa
taas pohjoinen kutsui. Sillä kertaa olin pohjoisessa kolme viikkoa, marraskuun alkuun. Kahden viikon mittainen syysloma venyikin kolmeksi viikoksi, mutta ei se niin justiin ole, sain onneksi opiskeltua myös pohjoisessa, sillä mulla oli tenttikirjat mukana. 


Marraskuun
alussa tosiaan palasin takaisin pohjoisesta Tampereelle. Heti ekana viikonloppuna olin yhdissä pikkujouluissa, mutta muutoin en ole jaksanut juhlia sen koommin. Omia synttäreitänikään en sen erikoisemmin juhlinut, pukeuduin pinkkiin (ikäkriiseissäni ;)) ja lähdin parilla käymään kaupungilla. 


Joulukuu
Tätä kuuta on mennyt parisen viikkoa. Mä lähdin viime viikonloppuna Helsinkiin kaverin luokse, joten missasin Tampereen itsenäisyyspäiväkemut. Ehkä parempi niin, kun luin jälkikäteen niistä mellakoitsijoista...eli melko levoton meno oli täällä Tampereella silloin. Helsingissä en ollut käynyt vuoteen, joten oli ihan kivaa sielläkin käydä. Olin serkun 30-vuotisjuhlissa. Meinasi kyllä viikonlopun jälkeen väsyttää, tää viikkokin on tuntunut jotenkin raskaalta, mutta voiton puolella ollaan jo!
Vielä reilu viikko Tampereella ja matkustan joulun viettoon pohjoiseen. Pohjois-Suomessa ois tarkoitus olla parisen viikkoa. Sieltä sit takas Tampereelle ja uusi vuosi voi alkaa. 

Tunnisteet: ,

1 kommenttia:

14. maaliskuuta 2015 klo 19.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olipas kiva lukea

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu