Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nolibre

perjantai 25. syyskuuta 2015

Turret Torressa
    


   


  

Holaaaa.
Jämähdetäänkin vielä maanantaihin asti Torremolinokseen, vaikka ajateltiin lähteä jo muutaman päivän päästä muualle kattelemaan. Täällä on nyt niin hyvin kaikki, että miksi hyvää vaihtamaan!Meillä on hotelli aivan Torremolinoksen keskustan tuntumassa ja rannallekin on muutaman minuutin kävelymatka. Aluksi ajattelin, että tää ois kauhea turistirysä missä ois ihan liikaa ihmisiä (niin kuin netistä olin lukenut) mutta näin viikolla ainakin on tosi rauhallista ja täällä on semmonen pikkukylän meininki suorastaan. :D Voihan toki olla, että nyt ei oo täällä se vilkkain sesonkiaika.

  Ollaan nyt alettu ostaan myös kaupasta eväitä ja juomia, niin ei tuhlailla kaikkia matkavaroja ihan ekan viikon aikana. :D Täällä kuitenkin ravintolaruoka on aika samanhintaista kuin Suomessa, tai noh ei olla vielä keskustaa pidemmälle oikein päästy ja ollaan kai just näillä turistialueilla, eikä kunnon espanjalaisia keittiöitä olla vielä löydetty! Juomat ainakin on kaupassa ihan älyttömän halpoja...halvin viinilitra on 0,56e (3 euron viinipullo on siinä pullojen rivistössä jo kallis) kaljatölkki n.0,20e, parin litran limsa 0,80e. Sitten kun vaan ostaa termospussin kaupasta ja siihen ison paketin jäitä ja juomia, niin tuleepa muuten halvaksi rantsujuomat. :D Ei ne rantabaarienkaan hinnat päätä huimaa - kalja about 3 euroa ja sitä luokkaa. Mutta kyllä siinä paljon päivänä säästää jos haluaa viettää useita tunteja rantsulla. Välillä voi kyllä käydä ravintolassakin juomassa ja syömässä, mutta helposti voi kyllä pihistääkin.

Ollaan nyt viimeistä iltaa täällä hotelli Tematicossa, huomenna vaihdetaan toiseen hotelliin, kun ei oltu varattu enempää öitä ja täällä on kuulemma viikonloppuna "fiesta" eli jonkinsortin juhlat siis kaupungissa joten täyttä on. Löydettiin kuitenkin toinen yöpaikka loppuviikoksi. Ei oo kyl ollu mitään valittamista tästä paikasta! Ei oo luksushotelli mutta työntekijät on rentoja ja huone hyvä, plussaa oma iso parveke, missä ollaan iltapalaa laitettu ja syöty. Kunnon hotelliaamiaista ei oo, mutta pitää jossain vaiheessa reissua sellainenkin hotelli varata, missä sais kunnon aamupalan! Täällä saa kahvia, appelsiinimehua ja vaaleaa leipää aina milläkin lisukkeella...mä oon jo saanu tarpeekseni vaaleasta leivästä enkä kyllä muutenkaan tykkää siitä hirveästi. Sitten kun täällä Espanjassa syödään valkoistakin valkoisempaa leipää. :D Tänä aamuna sanoin hotellin työntekijälle että ei kiitos, minulle ei tarvitse tehdä tänään mitään syötävää, juon vain kahvin ja mehun. Jonkin ajan kuluttua tämä työntekijä tuo mulle kauhean ison valkoisen patonkin jonka sisällä on voita ja kinkkua "ketkaleilla" eli siis kinkkua leveillä läskireunoilla. Katoin sitä isoa vaaleaa patonkia kuin ruttoa ja sitten se työntekijä vain hymyillen huudahti: "Eat!". Maistoin sitä patonkia vähän reunasta mutta ne läskisiivut oli liikaa. :D Jäi lautaselle...

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu