Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nolibre

torstai 1. lokakuuta 2015

Fuengirolassa mutka ja takas Torreen










             

Hola!
Vietettiin vielä viikonloppu Torremolinoksessa ennen kuin siirryttiin tänne Fuengirolaan. Me vaihdettiin perjantaina hotelli Tematico hotelli Crystaliin, joka on aivan Torren keskustassa. Perjantaina päätettiin etsiä joku hyvä ravintola ja sisäänheittäjän näytettyä ruokalista meille, päädyttiin ravintola El toro azuriin. Tää paikka osoittautu aivan nappivalinnaksi! Tasokasta ruokaa huokeaan hintaan. Mies taivasteli omaa pippurista härän sisäfileetä, ja muisti kehua sitä syödessään ehkä noin parikytä kertaa...ehkä minäkin yhtä monta kertaa omaa annosta. Se mun kananfilee oli valtava, sen päällä oli sellaista tomaatti-sipulipyreetä ja lisäksi lautasella oli iso uuniperuna valkosipulidipillä ja kypsytettyjä vihanneksia. Oli ihan huippuhyvää. Mun annos maksoi vain 9 euroa ja miehen annos 18 euroa - edullinen sekin sisäfileeksi. Syömisen jälkeen ajateltiin käydä ihan huvin ja kokemuksen vuoksi vielä suomibaarissa. Saihan sieltä lonkeroa ja karaoke pyöri. Mut joo, ei siinä mitään uutta päässyt kokemaan... :D juotiin lonkerot ja lähdettiin nukkumaan..

Satuttiin oleen Torressa juuri kaupungin vuoden suurimman juhlan - La feria de San Miguelin aikana. Lauantaina keskustassa rockbändi soitti kaikenlaisia, lähinnää 80- ja 90-luvun covereita, oli niin hyvä! Hotelli Crystal, johon mentiin perjantaina, sattui oleen aivan keskustan ytimessä joten ei tarvinut kuin mennä yks puolikas kadunpätkä niin oltiin jo mestoilla. Mentiin ulkoravintola Coloniaan syömään puolikkaat kanat ja ranut, oli kyllä hieno tunnelma siinä syödessä ja juodessa kun vieressä bändi soitti kaikkia huippukappaleita.

Viikonloppu hurahti siis Torressa ja maanantaina tultiin junalla tänne Fuengirolaan. Otettiin kolmeksi yöksi huone tästä hotelli El Puertosta. Tää on tässä ihan rantakadulla eli siis ihan meren vieressä. Myös aamupalat ja kattoterassin uima-allas kuuluu pakettiin. Hotelli on siis ihan jees, mutta jostain syystä ei olla kuitenkaan viihdytty täällä niin hyvin kuin Torremolinoksessa. Mun mielestä tää Fuengirola on paljon enempi sellainen turistirysä kuin Torre. Täällä on kaduilla enemmän kaikenlaisia kaupittelijoita ja muutenkin tää on isompi paikka. Torressa on hyvällä tavalla pikkukylämeininkiä. Siispä me varattiinkin hotelli Torremolinoksesta loppureissuksi ja lähdetään huomenna takas sinne! :)





Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu