Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nolibre

lauantai 10. lokakuuta 2015

Polttarit, häät, häämatka - nyt ne on sitten ohi


Huh, ihan hetkihän siitä on, kun päätettiin miehen kanssa mennä kihloihin, puhumattakaan siitä kun päätettiin alkaa seurustella. Vajaa kaks vuotta tuntemista, puolitoista vuotta seurustelua, kaks kuukautta vähemmän kihloissa oloa ja...aika tarkalleen kolme kuukautta ollaan oltu naimisissa. 


 Polttarit oli kaks viikkoa ennen häitä - ja kyllä, mut päästiin yllättämään! Mä kyllä tiesin, että mulle on tulossa polttarit...mut olin ihan varma että ne on nimenomaan lauantaina niin kuin polttareilla on tapana olla. En aavistanu yhtään, että mua tultais hakemaan perjantaiaamupäivänä! Niin siinä pääs kuiten käymään. Ajettiin ja ajettiin, enkä aavistanu minne mennään.
   Lyhyesti; meille oli vuokrattu mökki Kuusamon Rukalta koko viikonlopuksi. Siellä oli mun sisko, serkkuja ja kavereita. Kuten pukeutumisesta voi päätellä, meidän pukukoodina oli ysäri ja sekös kelpas! Lauantaina oli ohjelmassa koskenlaskua (niin huippua!) ja ysäripileet. En ois parempaa voinut toivoa.


 Mitäpäs näihin... <3 Niin meidän näköiset rennot kirkko- ja telttahäät. Tai no...hyvin hyvin jännittävää oli aamusta siihen asti, että pääsi kirkon jälkeen autoon korkkaan kuoharin. Mutta muutoin ei juhlissa turhia jäykistelty! Päivä oli pitkä, kampaajan penkkiin istahdin aamulla kahdeksalta ja nukkumaan menin vasta seuraavana aamuna yhdeksältä, eli tuli yli vuorokausi valvottua.
Sitten tämä kahden viikon mittainen Espanjan matka...

Vielä olis tarkoitus teettää kiitoskortit yhdestä reissun kuvasta ja sitten olis taputeltu tämä vaihe elämässä.

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu