Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nolibre

lauantai 23. tammikuuta 2016

Vuoden 2015 parhaat

Vuosi on ehtiny vaihtua jo aikaa sitten, mutta pakko vielä vähän fiilistellä vuotta 2015...




Alkuvuodesta käytiin kelkkaileen ja pilkillä. Oltiin varustauduttu grillimakkaroilla, vaahtokarkeilla ja kuumalla minttukaakaolla. 






Hurahdettiin miehen kanssa täysin frisbeegolfiin siitä lähtien, kun pikkuveljeni kysyi meitä pelaamaan. Meillä olikin kolmistaan lukemattomia frisbeegolfkierroksia kesän aikana! Niin mukavaa touhua ja tulipahan samalla ulkoiltua paljon.


Ysäriteemapolttarit Kuusamossa. No words...


 Eräs aika tärkeä päivä... <3






 Häiden jälkeinen aika, alkoi olla loppukesää. Käytiin pari viikkoa hillametillä ja poimittiin yhteensä melkein sata kiloa hilloja. Oltiin muiden mielestä aika hillahulluja. Mutta kyllähän me nautittiin. Joka reissu laitettiin nuotio pystyyn keskelle kairaa ja paistettiin makkarat, keitettiin kahvit ja syötiin muitakin eväitä. Välillä saatiin kaveriksi myös mun isosisko, pikkuveli, äiti tai isä. Hyvä ettei karhua sentään, nimittäin niitäkin on siellä seuduin.
Iltaisin käytiin porukoiden mökillä saunomassa ja rentoutumassa.



Kun hillahulluus oli loppunut niin alkoi sitten mustikoiden poiminta. Mies anoi jo tässä vaiheessa armoa ja varmaan mietti minkälaisen hullun marjastavaimon oli juuri nainut. :D Loppujen lopuksi jaksettiin käydä mustikkametsässä alle viikko - tosin mustikoiden puhdistaminen ja pakastaminen se vasta työlästä olikin. Yhden lauantai-illan kunniaksi tehtiin sitten mustikoista vähän drinkkejä ja istuskeltiin mun porukoiden terassilla.





Häämatka Espanjaan syys-lokakuussa. Oli niin lepposa pariviikkoinen. Kun palattiin Rovaniemelle, oli jo lehdet tippuneet maasta ja lämpöastemittari pakkasen puolella.

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu