Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nolibre

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Hiusten värjäilyä ja viikonloppusuunnitelmia


Eka kuva on otettu eilen ennen värjäystä ja toinen kuva tänään, eilisillan hiusten värjäilyjen jälkeen. Kuvat vähän vääristää siinä mielessä, että tummat kohdat hiuksissa näyttää tummemmilta mitä ne todellisuudessa on. Mutta kuitenkin. 

Kyllästyin jo tuohon vanhaan tukkaan, joka on tummempi tyvestä ja vaalea latvasta. Nyt haluan vähän tasaisemman värin. Eilen laitoin koko päähän tummanvaalean helmiäisbeigen sävyisen värin. Nyt tässä on kivan tasainen väri. Sitten kun jaksan taas värjäillä hiuksia, niin ajattelin tehdä koko päähän ohuita, kirkkaan vaaleita raitoja, niin lopputulos on vaaleampi. 

Mä olen tänään ollut vapaalla ja vaikuttais siltä että viikonloppunakaan ei ole töitä. Tosin, vaikka töihin kutsu tulisikin niin olen oikeutettu kieltäytymään ja se on täysin fine molemmin puolin. Freelancer-työntekijyyden hyviä puolia. 

Ajateltiin lähteä Ranualle päin. Vähän taas maalle rauhottuun. Oltiin kaks viikkoa sitten viimeksi muutama päivä mettän keskellä ja se teki niin hyvää. Kun tultiin takaisin kaupunkiin, ei kiristänyt mieltä mikään. Aion ainaki hiihtää paljon pitkin metsiä ja varmaan moottorikelkkaillakin.

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu