Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nolibre

torstai 26. toukokuuta 2016

Luku-urakka ohiJeeess, 
nyt ne pääsykokeet on sitten ohi! Tai oli ne jo eilen. Kuin siisti tunne kun varsinki viimeinen kuukausi on mennyt lukemisen ehdoilla eikä oikein lukemisen ja lepäilyn lisäksi ole jaksanut tehdä mitään erikoista.

Eilen ja tänään oon tunteja käyttäny siivoamiseen kämpillä ja tehny vähän perusteellisempaa siivousta. On toki mies tehny ihan perusjutut - lähinnä hoitanu pyykit, keittiön ja imuroinnin, mut mulle on sitten jääny sellaiset "naisten hommat", niinku polyn pyyhinnät sun muut. Sain vihdoin kaikki talvitakitki roikkumasta hengareista ja pakattua talvikengät sun muut pipot ja kinttaat varastoon. Ostin tänään myös kukkia tänne niin alkaa olla kämppä kesäkunnossa. Jos ite ei oo kesäkunnossa, niin onpahan ainaki kämppä. ;) Ehehehheh...

On vaan makia fiilinki kun ei tarvi vaan koko ajan lukea tai miettiä että "pitäis lukea". Varsinki alkuviikosta olin ihan stressissä ja jännitti. Viikonloppu meni niin MM-kisahuumassa että kertailut jäi sitten maanantaille ja tiistaille. Onneksi koe meni ihan hyvin ja tuntui että oli paiskinu hommia!

 Laittais saunan lämpeen ja ehkä aukasen yhden siiderin ihan kuule luku-urakan päättymisen kunniaksi. :)

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu