Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nolibre

tiistai 28. kesäkuuta 2016

Metsänpeikko

 
*Yhteistyössä Seppälä
Mä jotenkin niin tykkään tästä Seppälän mekon "armyn vihreästä" väristä. Muutoinki kaikki vihreän sävyt on mun mieleen, halusinhan vaaleanvihreän teeman omiin häihinki. Legginsien kanssa tää on kyllä rento asu.  Viime aikoina olen pariin otteeseen törmännyt juttuihin mielen maadoituksesta. Mm. Linda Manuellan blogissa, jota seuraan, oli tästä aiheesta hyvä kirjoitus: 


Myös Valonpolku-sivustolla oli aiheesta kirjoitettu, vaikkakin teksti tuntui itselle välillä höpöhöpöltä, niin siellä oli joitain ihan hyviä pointteja:


Lisäksi Hidasta elämää-sivuilta löytyy juttua:Ehkä se puiden halaaminen ei enää aivan naurettavalta kuulosta... ;) Onha se iha tunnettu fakta, että luonnossa liikkuminen rauhoittaa mieltä, mutta itsellä toisinaan unohtuu näin nykyisenä kaupunkilaisena että voisi enemmänkin hyödyntää kaupungissa olevia ulkoilureittejä ja luontopolkuja. Meillä ei kuitenkaan ole lähistöllä maastoja joissa lenkkeillä, joten yleensä tulee lähettyä ulkoileen tuonne betoniviidakkoon. Näin kesäisin tulee kuitenki käytyä frisbeegolfradalla, jolloin tulee samalla ulkoiltua luonnossa. Mahdollisuuksien mukaan käydään myös molempien porukoilla "korvessa", jolloin tulee käytyä kalalla, marjametsällä jne. ja talvella moottorikelkkailemassa, hiihtämässä jne. Parin viikon sisään alkaa hilla-aika näillä leveysasteilla. Viime kesänä käytiin parin viikon ajan hillassa 


(klik)

Ois tarkoitus ehtiä hillametilleki, vaikka tässä on nyt kiirettä tärkeämpien hommien parissa.

Yllä olevissa linkeissä mielen maadoituksesta on kerrottu niin hyvin, ettei mulla ole siihen oikein mitään lisättävää. Se on kuitenkin aihe, joka on nyt pyörinyt mielessä.

Tunnisteet: , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu