Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nolibre

torstai 7. heinäkuuta 2016

Puolikin tuntia riittää


En oo toukokuun jälkeen käyny kunnon juoksulenkeillä ja nyt tän illan lenkin jälkeen taas ihmettelen miksen.

Kesäkuussa kävin vaan salilla ja uimassa, ja kävelylenkeillä. Salilla kyl tulee vedettyä aluksi crosstrainerilla tai juoksumatolla mutta on se jotenki niin eri käydä juoksemassa niin, että hiki virtaa. Ja luonnossa vieläpä! Nyt kun kävin pitkästä aikaa kunnon juoksureitillä niin eipä nuo kaupungin asfalttitiet enää paljon houkuta...jotenki oli unohtunu kuin mahtavaa on juosta luonnossa.

Oon huomannu yhen sellaisen asian joka tahtoo mulla joka kesä toistua. Heinäkuu on selvästi mulla sellasta hyvinvointiin panostamisen aikaa. En tiiä mikä siinä oikee on...mut luulen että sillon ku toukokuun lopussa alkaa olla kesäkelit ja usein viikonloppuisin tekee mieli juhlia kesää, niin jotenki salakavalasti passivoituu ja keskittyy nautiskeleen..viimeistään juhannuksen jälkeen alkaa kroppa hälytellä muutoksen tarpeesta. Eipä siinä, ei siinä mitään väärää ole vaikka koittaski tästä Suomen lyhyestä kesästä ottaa kaiken irti. Jossain vaiheessa se jatkuva hyvän olon tunne kuitenki alkaa painamaan enemmän vaakakupissa kun joka lauantainen/sunnuntainen pikkudarpula ja alkuviikon pöhötys ja passiivisuus.

Tuosta otsikosta puheen ollen. Kävin juokseen sen puoli tuntia hyvää vauhtia ja se oli ihan riittävä aika näin alkuun, kun en ole toukokuun jälkeen käyny juoksemassa, jossei viime lauantaisia jalkapalloiluja lasketa.. Ensimmäiset 5 minuuttia oli tuskaa, kun rintaa pisti eikä jalka meinannu nousta. Viis minuuttia juoksin ja kävelin. Sitten lähin sopivalla sykkeellä juokseen ja puolen tunnin jälkeen oli kyllä ihan paras fiilis. Kirosin itteä miks sitä on ollut niin laiskapeppu. Kuten aina, niin ei se tarvi kuin tuon yhden kerran niin sitä on jo koukussa, endorfiinit, syytän teitä! Saattaa kuulostaa paasaukselta, mutta kunnon sykeliikunta on kyllä sellanen terveysteko niin omalle keholle kuin mielellekin. 

Tässä tän hetken suosikkipitkäsoitto the best dance music anni '90-2000 !!

Ton saa ladattua koneelle ja koneelta soittimeen, kun laittaa tuossa osoitteessa youtuben eteen "lataa" eli 


ja vaihtaa auki tulleella sivulla muodoksi mp3 (pelkkä ääni). Tietty ois se helpompi kuunnella suoraan puhelimen kautta tuota mutta ite tykkään kuunnella mp3-soittimella, ettei ainakaan musiikki pätki netin takia.  Kuuntelen monesti myös omia spotifyn offline-listoja, mut tykkään nimenomaan noista youtuben pitkäsoitoista. 

Juuh..täytyy toivoa ettei tuu viikonloppuna turhan hyviä terassikelejä. ;D Sadetta se on ainakin luvannu!

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu