Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nolibre

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

During this weekJo viikko oltu maalla. Tarkoitus ois olla täällä vielä pitkälle toista viikkoa, kun alkaa vesisadepäivien jälkeen kuivemmat kelit! Pääsee sitte mustikkaan ja täyttään talven mustikkavarastot. Jopa hellettä luvannu seuraavaksi viikoksi, joten ehkä jonkin tapaisia grillibileitäki voisi kehitellä...

Hassua muuten, että mulla kestää muutamia päiviä ennen kuin pääsen kunnolla maalaismoodiin. Sitä kun asuu kaupungissa niin sitä elää ja toimii erilailla. Huippua kun täällä ei paljon naamaa tarvi laitella ja voi hengata mauttomissakin kuteissa. :D En kuitenkaan kehdannut käydä kylällä kumppareissa kaupassa, vaikka sekään ei tällä perällä kauhea rikos olisi...

Tän vuoden hillakausi on ollu meän osalta fiasko. :D Meän viime vuoden huippupaikoilla ei sitten tänä vuonna ole hilloja ja niitä paikkoja on sitte saanu ettiä. Pikkasen kyllä pännii tämmöstä, joka mielellään ois vaikka sen kaks viikkoa putkeen hillassa. On niitä hilloja jonkun verran tullu, mut aika köykänen määrä. On tässä onneksi vielä aikaa tsekata suoalueita. Some on täyttyny hillakuvista eikä se helpota yhtään tätä hillakuumetta. Se kuuluisa hillakateus on paha, paha. ;) Hahaa ei sentäs, joskus näin.  
 
Jollain tapaa on semmonen odottava tunne. Ensinnäkin, mun blogi tekee muuton ihan pian. Mahtavaa päästä blogiyhteisöön, vieläpä sellaiseen, mihin enemmän kuin mielelläni liityn. Toiseksi, vajaa kolmen viikon päästä on legendaariset hillamarkkinat, tosin en oo ollenkaan varma, jaksanko markkinahulinoihin sen kummemmin lähteä. Kuitenkin, isoveli tulee silloin etelästä päin, taas joulun jälkeen. Markkinaviikonlopun jälkeen lähdetäänkin miehen kans kuukaudeksi reissun päälle, huh!  
  
Mut juu, on tässä vielä kovaa vääntöä ennen reissua ja pitää nyt tästä Suomen loppukesästäki nauttia. Ens viikolle on luvannu huippukelejä!
 
Nyt nukkumaan, zz!

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu